Webshop Offerte aanvragen
(0) 224 21 65 18
Onderaannemers en collega's gezocht!

A-Booth Oostzaan

A-Booth Oostzaan

Project:

Nieuwbouw A-Booth te Oostzaan

Opdrachtgever:

Hecon, De Goorn

Laswerk

Zoals u kunt zien op de foto's zijn we reeds gestart met het laswerk voor dit mooie project.

Omschrijving

A-Booth heeft met de Hecon een overeenkomst gesloten voor de realisatie van de nieuwe huisvesting voor A-Booth op bedrijvenpark Skoon in Oostzaan. A-Booth is wereldwijd actief op het gebied van standbouw. De nieuwe huisvesting in Oostzaan bestaat uit 500 m² kantoor en 2.500 m² bedrijfshal.

Door de ligging direct aan de snelweg A8 moest het gebouw een architectonische uitstraling hebben. De opdracht luidde dat het gebouw een overgang diende te zijn tussen het aangrenzende ‘groene’ Twiske en de verstedelijking van Oostzaan, het mocht een ‘eye catcher’ in het landschap  zijn. Om deze rede levert en monteert Toes Montage B.V. het dak- en gevelmateriaal.
De plint van beton geeft het gebouw een stevige basis en het fundament van verstedelijking. Het acht meter hoge gevelvlak van de hal heeft een verticaal accent en gaat door de bruintinten op in zijn natuuromgeving. Daarboven bevindt zich een strook van kunststof beglazingselementen wat correspondeert met de lucht en de hal een skyline effect geeft.
Het kantoor is losgemaakt van de hal door zijn openheid met glas en de bovenste witte rand die over het kantoor heen loopt. Door de eigenwijze vorm van het kantoor heeft het een sterk karakter.
Kijk voor de impressie op:

http://www.youtube.com/watch?v=I3PTkTspZ-A