Webshop Offerte aanvragen
(0) 224 21 65 18

Nieuws

Wij houden u graag op de hoogte van de actuele ontwikkelingen

Toes Actueel

Vanwege de snel bewegende markt en de diversiteit van de werkzaamheden welke Toes Montage BV verricht, vindt u hieronder onze laatste nieuwsberichten.

 • Toes Montage in rol als hoofdaannemer bij nieuwbouw Skaga Venture Schagen

  30 augustus 2018 - Afgelopen week zijn de eerste palen voor de nieuwbouw van het Family Entertainment Centre 'Skaga Venture' de grond in geslagen.

  Meer lezen
 • Subsidie 'verwijderen asbest' is verhoogd!

  16 april 2018 - Het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat verhoogt het budget van de Subsidieregeling verwijderen Asbestdaken voor 2018.

  Meer lezen
 • Komt u ook naar de Lentetuin?

  Toes Montage BV en Toes Verkoop Handel zullen zich dit jaar presenteren op de Lentetuin.

  Meer lezen
 • UPDATE: Subsidie verwijderen asbest daken

  Hoogstwaarschijnlijk zal er geen subsidie meer zijn in 2020.
  Mocht de subsidiepot in 2017 uitgeput zijn, dan verschuift de aanvraag van de subsidie naar januari 2018 en zo ook van 2018 naar januari 2019.

  Meer lezen
 • Op naar Roermond....

  AlgemeenHet Laurentius Ziekenhuis is aan het(ver)nieuwbouwen. Daarmee willen zij ook in de toekomst hoogwaardige zorg blijven bieden aan onze patiënten.

  Meer lezen
 • Wij zijn gestart bij Het Kopblok Houthaven in Amsterdam

  Na een lange industriële bedrijvigheid, ondergaat het De Amsterdamse Houthaven de komende tijd een ingrijpende metamorfose.

  Meer lezen
 • Egmond Plastic gaat verbouwen!

  Met de implementatie van de nieuwe bedrijfsstrategieën van Egmond Plastic, Quick Response Manufacturing en Lean production/manufacturing, én de toegenomen hoeveelheid opdrachten is het noodzakelijk dat Egmond Plastic gaat verbouwen.

  Meer lezen
 • Ton van Kuyk gaat verbouwen!

  Volvo Ton van Kuyk gaat verbouwen! De vestiging in Alkmaar aan de Robbenkoog 6 wordt volledig vernieuwd middels het zogeheten Volvo Retail Experience principe.

  Meer lezen