Webshop Offerte aanvragen
(0) 224 21 65 18

Sandwichpanelen gevels

Uitstekende bouwfysische en isolerende eigenschappen

Sandwichpanelen gevels

Een gevelbekleding met een duurzaam karakter. 

Een moderne manier van gevelbekleding is door middel van sandwichpanelen. Deze bestaan uit metalen platen, die als het ware een laag isolerend materiaal 'sandwichen'.

Sandwichpanelen isoleren uw pand, regelen de vochthuishouding, kunnen brandwerend zijn en bovenal ziet het er strak uit. Daarnaast hebben sandwichpanelen het voordeel dat grote overspanningen kunnen worden gerealiseerd.

De uitstekende bouwfysische en isolerende eigenschappen zorgen ervoor dat sandwichpanelen veel worden verwerkt in de woningbouw, utiliteitsbouw, industriebouw en agrarische sector.

 

Strakke uistraling en goed geïsoleerd

Indien u uw pand wilt voorzien van een goede isolatie en een strakke uitstraling dan bent u bij Toes Montage BV aan het juiste adres. Omdat de sandwichpanelen van lichtgewicht materiaal zijn vervaardigd en omdat u kunt kiezen uit verschillende isolatiediktes, isolatiewaarden, coatingen en kleuren, kunt u met behulp van de sandwichpanelen van Toes Montage BV praktisch elk gebouw van de juiste isolatie en uitstraling voorzien.

Het type sandwichpaneel dat voor uw gebouw het meest geschikt is hangt af van uw doelstellingen.

Wanneer enkel de isolatiewaarde voor u van belang is dan is een sandwichpaneel voorzien van PUR/PIR isolatie vrijwel altijd afdoende. Indien daarnaast hoge eisen worden gesteld aan de mate van brandwerendheid van de sandwichpanelen dan zijn de sandwichpanelen met steenwolisolatie cq. PIR isolatie een vereiste. Een groot voordeel van de sandwichpanelen is de korte en eenvoudige installatietijd waarbij aanvullende elementen op een simpele manier kunnen worden geselecteerd. De specialisten van Toes Montage helpen u graag bij het kiezen van het meest geschikte type sandwichpaneel voor de wanden van uw constructie om aan u doelstellingen te voldoen.